E-Chopper

Zin in een leuk uitje? Dan zijn onze stoere e-choppers wat voor jou! Deze elektrische snorscooter brengt je geruisloos door de mooie omgeving. Het is lekker ontspannen rijden en we hebben een aantal mooie routes voor je uitgezet welke je kunt rijden. Geniet van de mooie route, pak een terrasje en geniet lekker!

Een e-chopper huur je al vanaf € 37,50 per persoon en alle routes beginnen bij ons pand aan de Burg. Backxlaan in Nieuwleusen. Zo hebben we een route door het Reestdal maar ook een lekker langs de vecht en door het Vechtdal. Op alle routes vind je verschillende plekjes waar je lekker een terrasje kunt pakken, maar ook vele mooie plekjes zijn om lekker op een bankje te gaan zitten. 

Wil jij nou een e-chopper huren maar kom je niet uit de buurt? Er zijn hier in de buurt een aantal mooie campings, camperplaatsen, huisjes en bed & breakfast. 

Kosten:
Ochtend 9.30 uur - 12.00 uur a € 37,50 per persoon
Middag 14.00 uur - 16.30 uur a € 37,50 per persoon
Hele dag  9.30 uur - 16.30 uur a € 70,00 per persoon
Helaas is het niet mogelijk om met meerdere volwassenen op een e-chopper te rijden. 

Naast bovenstaande prijzen hebben we ook leuke combi pakketten in samenwerking met onze buren Proeflokaal Zuid. Boek jij tijdens je boeking een combideal dan krijg je korting zowel bij ons als bij Proeflokaal Zuid! 

Picknick arrangement: Stop onderweg voor een heerlijke picknick. Je krijgt een pakket voor onderweg mee met lekkere broodjes, gevulde wraps, salade, wat drinken, fruit en een zoete verrassing. Dit pakket is voor € 13,50 per persoon bij te bestellen.

Ochtend Tour tocht: Heb je na een ochtend tour tocht zin om nog lekker te lunchen? Boek dan een proeverij lunch als afsluiter. Dit kost samen met het huren van de chopper € 47,50 in plaats van € 52,50 

Middag Tour tocht: Van een middagje touren krijg je honger. Boek daarom een 2 gangen proeverijdiner bij jouw tour tocht van € 67,- voor voor € 60,- 

Deze pakketten moeten direct mee geboekt worden. 

Handig om te weten: Voor het rijden op een e-chopper ben je minimaal een brommer rijbewijs nodig. Een helm dragen tijdens jouw rit is niet verplicht. 

Wil jij nou ook een  e-chopper huren? Neem dan contact met ons op om te checken als jouw gewenste data nog vrij is!