Reparatie & onderhoud

 

 

Uw fiets onze zorg en passie!

Onze modern uitgeruste werkplaats is de spil van ons bedrijf! Hier worden door onze vakmensen reparaties op een snelle en vakkundige manier uitgevoerd. Wij hebben kwaliteit en service al meer dan 40 jaar hoog in het vaandel staan. Wij zorgen ervoor dat u weer snel zorgeloos kunt fietsen.

 

 Onderhoud en service

Elke fiets heeft onderhoud nodig. Daarom adviseren wij om 1 keer per jaar uw fiets een servicebeurt te laten geven door onze vakmensen! Wij repareren alle merken, voor elektrische fietsen beperken wij ons tot de merken die wij verkopen. Dit omdat onze monteurs speciaal voor deze merken geschoold zijn.

 

Wilt u de capaciteit van uw accu laten testen? Dat kan natuurlijk ook bij ons. Vooral bij tweedehands elektrische fietsen adviseren wij regelmatig een accutest uit te laten voeren. Onze batterijtester controleert de staat en levensduur van uw accu. Ook krijgt u als de test is afgerond een uitgebreid rapport mee. Let op, deze test duurt 24 uur!

 

Aan de sportieve fietser word in onze werkplaats ook gedacht. In de winkel verkopen wij de race en MTB fietsen van Merida en Giant, maar in onze werkplaats kun je terecht met elke fiets voor reparatie! Onze specialisten zijn er op voorbereid om elke Race en MTB fiets perfect voor u af te stellen en repareren uw fiets met originele onderdelen.

Door regelmatig onderhoud aan je race of MTB fiets te laten uitvoeren bespaar je op de lange termijn hoge kosten! Ook verzorgen wij volledige onderhoudsbeurten om je MTB voorvork of achterdemper in perfecte conditie te houden. 

 

Schade aan uw fiets?? Wij verzorgen de afhandeling daarvan. U krijgt een overzichtelijke schadetaxatie, en wij doen de afhandeling met de verzekeringsexpert. Als de fiets bij ENRA fietsverzekeringen is verzekerd, dan gaat de afhandeling over het algemeen vele malen sneller omdat wij dan niet afhankelijk zijn van een expert die de fiets komt beoordelen. In beide gevallen zijn we transparant naar u als klant over de afhandeling en reparatie van uw fiets.

 

Ook kunt u in onze werkplaats terecht voor het slijpen van schaatsen. Voor vragen of het aanmelden van een reparatie kunt u ook een mailtje sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.