Werkplaats

 

In onze nieuwe, modern uitgeruste werkplaats worden reparaties op een snelle en vakkundige manier uitgevoerd. Wij hebben kwaliteit en service heel hoog in het vaandel staan. Wij zorgen ervoor dat u snel weer zorgeloos kunt fietsen. 

Onze monteurs zijn zeer bekwaamd en worden jaarlijks door meerdere trainingen op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes die er op fietsgebied zijn.

Ook kunt u in onze werkplaats terecht voor het slijpen van schaatsen. Voor vragen of het aanmelden van een reparatie kunt u ook een mailtje sturen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Battery Condition Tester bij Klinge Tweewielers Nieuwleusen

 

 

Nieuw bij Klinge Tweewielers!! Laat de capaciteit van uw batterij uitgebreid bij ons testen met de Batterij Conditie Test. Deze tester simuleert een fietsrit onder verschillende omstandigheden en geeft daardoor een zeer nauwkeurig resultaat.

 

 

 

 

 

IMG 6753 2

 

 

 

Erwin is de meest ervaren monteur in onze werkplaats. Hij is een vakman in hart en nieren die geen enkele klus uit de weg gaat.

 

 

 

 

 
jurre bewerkt

 

 

 

Jurgen is bezig aan niveau 3 van de opleiding fietstechnicus. Ondanks zijn jeugdige leeftijd is hij een zeer gedreven monteur die van aanpakken houdt.

 

 

 

 

 

Silvan 

 

 

 

Silvan is onze weekend/vakantiekracht, hij is elk vrij uurtje bij ons in de werkplaats te vinden.