Werkplaats

 

In onze nieuwe, modern uitgeruste werkplaats worden reparaties op een snelle en vakkundige manier uitgevoerd. Wij hebben kwaliteit en service heel hoog in het vaandel staan. Wij zorgen ervoor dat u snel weer zorgeloos kunt fietsen. 

Onze monteurs zijn zeer bekwaamd en worden jaarlijks door meerdere trainingen op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes die er op fietsgebied zijn.

Ook kunt u in onze werkplaats terecht voor het slijpen van schaatsen. Voor vragen of het aanmelden van een reparatie kunt u ook een mailtje sturen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Battery Condition Tester bij Klinge Tweewielers Nieuwleusen

 

 

Nieuw bij Klinge Tweewielers!! Laat de capaciteit van uw batterij bij ons testen met de Batterij Conditie Test. Deze tester simuleert een fietsrit onder verschillende omstandigheden en geeft daardoor een zeer nauwkeurig resultaat over de staat van uw batterijpakket. Als de test is afgerond krijgt u een uitgebreid diagnose formulier!

 

 

 

 

 

IMG 6753 2

 

 

 

Erwin is de chefmonteur van de werkplaats. Hij is een vakman in hart en nieren die geen enkele klus uit de weg gaat.

 

 

 

 

 
jurre bewerkt

 

 

 

Jurgen is al jaren een vast gezicht in onze werkplaats, hij heeft (bijna) de gehele opleiding bij ons gedaan en staat altijd voor één brok kwaliteit.

 

 

 

 

 

Damon Bosman

 

 

 

 

Damon is een nieuw gezicht binnen ons team, ook hij is een allround monteur met een specialisme in race en MTB. Ook kun je bij hem terecht voor het reviseren van je voorvork.

 

 

 

 

0a178120 204c 4779 9e0e 0ac78622f082

 

 

 

 

 

Silvan is onze weekend/vakantiekracht, hij is elk vrij uurtje bij ons in de werkplaats te vinden.